MISO SUSHI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 445 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miso Sushi. Meer weten? Ontdek meer

4 sep 2022 om 22:15 Zoals altijd prima eten. Ergerlijk: slechts één paar stokjes bij een bestelling die overduidelijk voor meerdere mensen bedoeld was. Amper/te weinig sojasaus en wasabi.
7 aug 2022 om 19:09 Sushi was niet te vreten bahh nooit meer
31 jul 2022 om 20:20 Duurde langer dan verwacht. Aardige bezorger. Droge komkommer en rijst in de sushi. Weinig wasabi
28 jul 2022 om 21:50 Prima lekker fantastisch
22 jul 2022 om 19:56 Oude, uitgedroogde komkommersalade zat er bij t menu
13 jul 2022 om 20:14 Het duurt even maar dan heb je ook wat. Erg lekker!
7 jul 2022 om 12:37 De kwaliteit van de sushi/sashimi laat wat te wensen over. Weinig smaak.
29 mei 2022 om 9:50 Gyoza and fried rice was amazing. Ebi we received looked old and unappetizing, with brown avo.
3 mei 2022 om 17:07 We really like the food from this restaurant. We how ever ordered and paid for something that was not delivered. We did complain about but have not received any feedback.
26 apr 2022 om 9:30 Bezorging super netjes en op tijd. Kwaliteit van de sushi matig. Niet slecht maar zeker geen topper.
20 apr 2022 om 11:05 Goed dat de sushi in kartonnen bakjes zit (met plastic dekseltjes)