MISO SUSHI

MISO SUSHI lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 429 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miso Sushi. Meer weten? Ontdek meer

3 mei 2022 om 17:07 We really like the food from this restaurant. We how ever ordered and paid for something that was not delivered. We did complain about but have not received any feedback.
26 apr 2022 om 9:30 Bezorging super netjes en op tijd. Kwaliteit van de sushi matig. Niet slecht maar zeker geen topper.
20 apr 2022 om 11:05 Goed dat de sushi in kartonnen bakjes zit (met plastic dekseltjes)
18 apr 2022 om 21:07 Slecht. Ik had een blikje cola, niet erbij gekregen. Als oplossing krijg ik er 1 extra bij de volgende bestelling, geloof je het zelf. Met als reden; wij hebben geen bezorgers, dat is een niet mijn probleem. Slechte klandici.
14 apr 2022 om 21:00 Hele lekkere sushi, maar 1 zakje sojasaus meegeven is het toppunt van gierigheid. Helft van de sushi zonder sojasaus moeten eten en hierdoor bestel ik volgende keer ergens anders.
31 mrt 2022 om 21:03 Super lekker, grote porties en gelijkblijvend goede kwaliteit. Bedankt weer!
26 mrt 2022 om 20:46 Chopsticks waren er niet terwijl ik €0,40 cent heb betaald
13 mrt 2022 om 23:02 Eten zoals altijd top, maar treurig en ergerniswekkend dat eetstokjes ontbraken en wél mes/vork/lepel waren meegeleverd
23 jan 2022 om 21:57 Duurde echt te lang
1 jan 2022 om 22:59 Eten was erg lekker. Bezorging 40 minuten te laat
29 dec 2021 om 16:34 Lekkere sushi, stond precies op tijd klaar en vriendelijke medewerkers.