MISO SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 482 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miso Sushi. Meer weten? Ontdek meer

3 jun 2023 om 21:01 Prima sushi, snel gemaakt en geleveerd.
20 mei 2023 om 9:15 Sushi felt stale. Not good!
13 mei 2023 om 21:51 Prima sushi, snel geleverd. De sushi waren wel een beetje warm van de warme noodle, wat jammer was maar wel begrijpelijk. Volgende keer 2 tassen? 1 met alle warme dingen, en een andere met de koude dingen?
6 mei 2023 om 18:44 De sushi was niet goed. De tonijn was niet vers en zat een smaakje aan. Van de 12 stuks heb ik 6 stuks weg kunnen gooien. Hele slechte ervaring. Laatste keer.
24 apr 2023 om 9:59 In plaats van bezorging na ca 30 minuten zoals aangegeven, nog eens 3 kwartier langer moeten wachten.... Geen mogelijkheid tot contact op te nemen hierover.
18 apr 2023 om 20:15 Het eten was zo als altijd geweldig en de bezorger was heel vriendelijk.
2 apr 2023 om 20:32 Sushi set besteld. Bij aankomst waren alle sushi’s gedrenkt in mayonaise. Ik heb lactose intolerantie. Ik heb meteen gebeld. Ze gaven aan dat ze nieuwe sushi zouden leveren. Geen sushi ontvangen en nooit meer iets gehoord
25 mrt 2023 om 22:24 Duurde veel telang voordat je eten bezorgd werdt
1 mrt 2023 om 20:03 Altijd heerlijke sushi
28 feb 2023 om 20:58 Bestelling bij het verkeerde adres bezorgd. Ze namen niet op en ik heb niets meer van gehoord of refund terug gekregen.
25 feb 2023 om 20:00 De sushi was zeer smaakvol en op tijd bezorgd.
14 feb 2023 om 21:17 om 17:30 een bestelling voor 19:15 geplaatst die om 20:00 aankwam